Klik hier om direct naar de downloadlinks te gaan

De stad Halle en 'Ik winkel in Halle' lanceren 'Onze Stad App'. Deze gratis applicatie brengt alle handelaars, inwoners, verenigingen, zorgverstrekkers en de stadsdiensten samen in één communicatieplatform: een gratis app die eenvoudig kan gebruikt worden.

Waarom Onze Stad App?

'Onze Stad App' is een zeer belangrijke digitale stap in een tijdperk dat de smart- & Iphones de plaats van de computer hebben overgenomen. Het kleine scherm wordt meer en meer de interface om bankzaken te regelen, televisie te kijken, nieuws te lezen maar ook om in contact te komen met de handelaars, verenigingen, stadsdiensten en zorgverstrekkers.

Wat is Onze Stad App?

Ontvang nieuws van jouw favoriete handelaars en horecazaken

Maak een selectie en word als eerste op de hoogte gebracht van hun promoties en acties . Via de app kan je ook een tafeltje reserveren in jouw favoriete eettent of bepaalde producten bestellen of reserveren bij jouw vertrouwde handelaars.

Stadsnieuws heet van de naald

Ontvang als eerste de stadsnieuwtjes. Zo ben je altijd op de hoogte van wegenwerken die op til zijn, de laatste vacatures of de leukste events in de stad.

Digitaal stadsloket

Met de meldingskaart kan je makkelijk meldingen doen aan jouw stad, een foto doorsturen, of de locatie meegeven. Ook kan je bepaalde documenten aanvragen via het digitaal loket of een afspraak maken.

Dompel je onder in het Halse sociale leven

Ook de verenigingen uit Halle zijn sterk vertegenwoordigd op onze stadsapp. Ontvang als eerste de carnavalskalender of de laatste nieuwtjes en activiteiten van de verenigingen die je een warm hart toedraagt.

Vind alle activiteiten van Halle

Op de app vind je ook alle activiteiten terug uit ‘Uit in Halle’. De evenementen die je zeker niet wil missen, kan je ook meteen in jouw agenda plaatsen.

Waar verkrijgbaar?

De app is dus een handig digitaal hebbeding voor elke inwoner of iedereen die een bezoek brengt aan de stad. De stadsapp downloaden kan via de Google Store en de App Store. Om hem te vinden geef je best het zoekwoord ‘Halle’ in of ‘Ik winkel in Halle’.

Je kan de app ook rechtstreeks via volgende linken downloaden.

  • Google Store (Android 4.1 of hoger)
  • App Store (iOS 8.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod Touch)

Ook meestappen in dit digitaal avontuur?

Ben je handelaar, zorgverstrekker of een vereniging en wil je ook meestappen in dit digitaal avontuur? Stuur een e-mail naar Turn on Javascript!. De communicatiedienst van de stad Halle bezorgt jou dan de nodige informatie!

Info: COS Communicatie | Turn on Javascript! | T 02 365 96 00